Het ontstaan van Vuurbak - Creative outdoor cooking.

September 2017, het ontstaan van Vuurbak.

Vuurbak is ontstaan vanuit passie voor het samen genieten rond vuur, warmte en grillen. Ons uitgangspunt was; hoe neem je het echte outdoor kampvuur-grillen gevoel, veilig mee naar huis? 

Missie van Vuurbak is om je aan te zetten tot het delen van de mooiste verhalen en de lekkerste gerechten rond een sfeer van warmte en schitterende vlammen.

(St)oer, "gedoe-loos", zo compleet mogelijk en "lo fi" genieten!  Dit alles met de mooiste en beste materialen tot je beschikking. Vuurbak, creative outdoor cooking.

Maquette van ons eerste prototype. 
Vuurbak is de barbecue die je uitdaagt om terug te gaan naar "oer".

Samen genieten van alles wat je kan bedenken met en rond vuur en warmte. Eerlijk, simpel en direct. Zwaar, stabiel en van hoge kwaliteit.

Het design en de materialen zijn tijdloos en passen in elke omgeving. Gemaakt in Nederland in een kleine oplage, door vakmensen met liefde voor het vak. Vuurbak is gemaakt van hoogwaardig Nederlands cortenstaal om decennia lang en onderhoudsvrij van te genieten. Vuurbak is exclusief. Een aanvulling voor elke tuin.

Samen rond Vuurbak. De tijd staat even stil. Aandacht voor elkaar. Relaxed met elkaar naar de vlammen staren. De plek waar mooie verhalen ontstaan die generaties op generaties worden doorgegeven. Om samen het leven te vieren, samen te genieten, samen te dromen, samen te filosoferen, samen te zijn en te genieten van warmte en het ritme van de schitterende vlammen en de lekkerste gerechten.

Gebruik je Vuurbak als een vuurkorf, grill, barbecue, a la plancha, als oven of als een buitenkachel. Maak van twee Vuurbakken een complete buitenkeuken of vuurplaats, voorzien van alle kook en bak opties met een werkblad of sidetable.

Geniet van het maken en samen genieten van je mooiste gerechten en geniet langer, door het naadloos overgaan van het diner in een geweldig samenzijn bij het warme open vuur. "light your fire"

Vuurbak. Creative outdoor cooking.

 

 

Vuurbak is er in meerdere opties en je stookt Vuurbak op hout, houtskool of briketten.

 

"Light your fire" 

Jos

Laat een bericht achter

Alle berichten worden bekeken voor dat ze geplaatst worden