Online Campfire conversations & inspirations.

Campfire conversations & inspirations.  Help elkaar met Tips, trics en inspiraties.

Samen genieten van warmte, sfeer en inspirerende verhalen. Nu even apart van elkaar. Immers, de meesten van ons werken en blijven meer thuis. Stay safe & take care!

Vuurbak wil graag iets doen om te inspireren. (alle beetjes helpen)

We steken 3 dagen achter elkaar een virtueel kampvuurtje aan en nodigen je uit om mee te doen.

 1. Woensdag 18 maart 2020: Onderwerp van vandaag: Stay safe & fit.
 • Wat doe jij om thuis fit te blijven? Tips & trics om elkaar te inspireren en te motiveren zijn hier welkom. Inspiratie? Vuurbak verloot onder de *deelnemers een prachtige Hakbijl van Helko werk. Voor het fysieke tuinwerk of om gewoon lekker bijl te werpen.

   

  1. Donderdag 19 maart 2020: Onderwerp van vandaag. Koffie doen? Feel the coffee.

  We zijn en werken thuis, sociale afstand is de regel. Waar en met wie mis jij het koffiemoment het meest?  Advies van Vuurbak. Probeer eens Chemex koffie, slow brew.  Deze verloten we vandaag dan ook! Feel the coffee!

     

    1. Vrijdag 20 maart 2020: Light your fire, beleef meer!
    • Een mooi boek brengt je naar een andere wereld. Je vergeet alles om je heen en bent even helemaal aan het genieten in de wereld van het boek.  Welk boek is jouw "must read" en waarom? Tip van Vuurbak, Lees je boek bij het licht van een Feuerhand stormlamp. Dit boost je beleving nog meer. "light your fire" Vandaag verloten we een mat zwarte feuerhand met transparant glas

       

       

       *Deelnemers, delen een tip en delen en liken de post op linkedin of facebook  Een opmerking plaatsen bij deze post mag ook. Na de 3 vragen doen we de verloting. Mocht je het lot zijn dan delen we dit op dinsdag 31 maart aanstaande via een persoonlijk bericht met de "lucky ones"

       

      Vuurbak “light your fire”

      Grilling, Cooking & chilling.

      Laat een bericht achter

      Alle berichten worden bekeken voor dat ze geplaatst worden