Petromax, alles voor buiten koken

Petromax online verkrijgbaar bij Vuurbak
Vuurbak en Petromax vinden elkaar vanuit de gedeelde passie voor het samen genieten rond vuur, warmte en grillen. Uitgangspunt is; hoe neem je het echte outdoor gevoel veilig mee naar huis en hoe stimuleer je creativiteit en maximale mogelijkheden in outdoor cooking zodat je alles wat je binnen kan bereiden, buiten ook kan!  Dit alles met de mooiste en beste materialen tot je beschikking.

Petromax (german made) is gespecialiseerd in vuur, licht, grillen, outdoor cooking, tuinbeleving, bushcraft en survival!  Met de sidekick producten van Petromax is alles mogelijk met het vuur en de warmte van je Vuurbak.

 

 • Dutch oven 
 • Gietijzeren broodpan
 • Gietijzeren skillet
 • Smeedijzeren koekenpan
 • Vuurbrug
 •  

  Zie hier alle producten die wij in onze collectie hebben van Petromax

  De kernwaarde van Petromax
  Passie
  Motivatie zijn de verhalen die ervaren "creative outdoor cooking goeroes" met elkaar delen. Vanuit deze verhalen blijft Petromax nieuwe uitvindingen doen en de bestaande producten constant aanpassen om zo de Petromax producten nog beter en relevanter te maken. 

  Kwaliteit
  Met veel succes produceert Petromax producten van een hoge kwaliteit in functie, materiaal en design. Alleen de beste materialen worden gebruikt, om zo aan de allerhoogste kwaliteitseisen te voldoen; een goed product is bestendig tegen slijtage, is robuust en duurzaam!

  Innovatie 
  Doel is om met innovatieve ideeën het gat tussen thuis en buiten koken te verkleinen, zodat buiten op je Vuurbak, ook alles kan. 

  Traditie
  Petromax als bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Dat betekend enorm veel ervaring!

  Petromax online kopen
  Petromax en Vuurbak. Creative outdoor cooking to the max! 

  "Light your fire"
  Vuurbak

  Laat een bericht achter

  Alle berichten worden bekeken voor dat ze geplaatst worden