Vuurbak & Bakvuur belevenissen en events

Vuur verbindt en zet aan tot samen dromen. Vuurbak heeft een passie voor alles wat met vuur te maken heeft.

Grillen, koken, roken, a la plancha op een rooster of uit de oven. Geniet van het maken en samen eten van je mooiste gerechten en geniet langer door het naadloos overgaan in een geweldig samenzijn bij het warme open vuur. Vuurbak daagt je uit om terug te gaan naar, oer! Samen genieten van alles wat je maar kan verzinnen met en rond vuur en warmte. Ontspannen genieten bij de schitterende vlammen je fantasie vol aan zetten. 

Warme verbindingen die blijven. Vuurbak denkt graag met je mee om het voor de gasten van jouw event een indrukwekkende herinnering achter te laten.

Wij hebben alles in huis om een compleet evenement in te vullen op de locatie naar keuze. Denk hierbij o.a aan:

  • Teambuilding workshop “Light your fire”

Tijdens de teambuilding van Vuurbak staat het werken in team verband centraal. Iedereen wordt ingedeeld in teams. Alleen door samen te werken ontstaat sfeer en verbinding. Het motto van Vuurbak is, Light your fire” passie en creativiteit zijn de belangrijkste ingrediënten om samen te werken, te groeien en te genieten. Vanuit passie en positieve energie. Helder, transparant en direct.

De teams worden bijgestaan door één van onze vuurbak goeroes, de bedenkers van Vuurbak. Het gesprek rond Vuurbak kan eventueel begeleid worden door ervaren halenvertellers, die gericht dan rond het gewenste thema, de prikkels verzorgen.

Wij denken graag mee, gericht op je specifieke wens stellen we dan samen een arrangement samen. Alles kan!

 

  • Family & friends events “Our generation”

Wie heeft er nu geen warme herinneringen aan samen zitten rond een kampvuur, aan samen barbecueën, een echt stokbroodje bakken of marshmallows in het vuur, fikkie steken, rond het vuur genieten van de sterren. Verhalen delen?

Vuurbak heeft alles in huis om een onvergetelijk feest in te vullen, wij doen dit op basis van een uitgebreide inventarisatie van je wensen en zoeken dan samen met jou naar een passende onvergetelijke oplossing voor jou feest.

Onze gerechten stellen we graag samen op basis van je wensen en mogelijkheden. Vlees, vis, vega of hybrid? Wij denken graag mee, gericht op je specifieke wens stellen we dan samen een arrangement samen. 

 

  • Markten en Foodfestivals “Burn baby burn”

Vuurbak “Light your fire” - Creative outdoor cooking (and drinking).

Vuurbak is de sfeermaker op je markt of festival. Ook voor de gasten die niet direct iets van de vuurbak gaan eten. Met vuurbak heb je direct het perfecte decor te pakken voor je festival, meteen je gewenste “first time impression”. Vlees, vis, vega of hybrid, wij stellen gerechten en “signature diches” samen in overleg met de organisatie.

Onze “shaftkeet” met de vuurbakken, de warmte, de geur, de kleuren, het plaatje, de gerechten, de complete sfeer…….

“We want more”...

 

  • Vuurhuur “Firestarter”

 Huur een vuurbak en boost je party! Check de mogelijkheden op onze site.

Wij denken graag mee en verzorgen ook graag de complete catering, zodat je zelf “hassle free“ kan (mee)genieten.

 

“Light your fire” - Creative outdoor cooking.  
Vuurbak 

 

 

Laat een bericht achter