Vuurbak introduceert sidekick Forged

Het merk Forged (Dutch designed) staat voor een bijzondere en opvallende messencollectie die naadloos aansluiten bij de wensen rond je Vuurbak, namelijk alles kan! Door het bijzondere uiterlijk, de mooie verpakking en het volledige handwerk zal dit menig outdoor cooking fan zijn hart sneller doen laten kloppen.

Forged(in fire) Gesmeed in vuur. Messen met de V factor. (st)oer outdoor cooking op Vuur en warmte, alles kan. Met de hoogwaardige materialen uit de Vuurbak serie en sidekicks. De messen van Forged zien er uit alsof ze zo van de Vuurbak komen, gesmeed in Vuurbakvuur.

Vuurbak en sidekick Forged vinden elkaar in vormgeving, kwaliteit en uitstraling. Exclusief, duurzaam met oog voor detail en functionele perfectie.” Light your fire”.

Het merk Forged staat voor een bijzondere en opvallende messencollectie. Vleesmessen, broodmessen, hakmessen, aanzetstaal en nog veel meer. Een complete line up messen voor de veeleisende grill master.
Door het bijzondere uiterlijk en het volledige handwerk zal dit menig outdoor grill master zijn hart sneller doen laten kloppen. Messen die gezien mogen worden, messen die je leven lang bij je blijven. Looking sharp!

Check it out, alle messen uit de verschillende series van Forged en de geweldige acacia houten presenteer, snijplanken en magnetische messenhouders.  (St)oer genieten!  Puur, krachtig en vol karakter. Modellen-serie: Brute, VG10, Olive en Intense. Forged messen. Handmade! Ieder mes is uniek!

De perfecte sidekicks voor je Vuurbak beleving.

"Light your fire"
Vuurbak - Creative outdoor cooking.


 

Laat een bericht achter