Wij staan zondag 16 december bij Karels Winterfair, onderdeel van Knus Utrechts Winterfestival!

Live muziek, theater, literatuur, eten en een gezellige kerst sfeer. Aankomend weekend wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een winterfestival, namelijk Knus Utrechts winterfair. Van vrijdag 14 t/m zondag 16 december kan je eindeloos rondlopen over vijf markten verspreid in de binnenstad. Geniet samen met een glühwein of warme chocolademelk van live muziek en aanschouw producten van Utrechtse ondernemers. Naast gezellige vuurkorven, warme chocolademelk en heerlijk eten is er veel te zien en doen. Verspreid door de stad kun je in ‘huiskamers’ genieten van een optreden, literatuur of theater. Op de straat vind je hier en daar een koor of straattheater en ook voor de kinderen is er vermaak zoals een verteltheater of zweefmolen.

Voor extra warmte zijn ook wij aanwezig zondag 16 december bij Karels Winterfair, in de unieke tuin van Grand Hotel Karel V. Voor het eerst deelnemer van Knus Utrechts winterfestival. Ooit een veertiende-eeuws klooster en nu een historisch hotel gevestigd in het hart van Utrecht.

Laat je verassen door unieke producten en culinaire gerechten in de historische binnentuin die omgetoverd wordt in een prachtige markt. Bewonder en proef producten van Utrechtse makers die aanwezig zijn en geniet van een broodje worst of poffertjes vers bereidt op de Vuurbak.

Al net zoveel zin als ons om in de kerstsfeer te komen?
Kom dan gezellig langs op 16 december tussen:
11:00 en 18:00 uur bij Karels Winterfair, toegang gratis.

Moeilijk te vinden is deze unieke locatie niet, de toegangspoort van de kerstmarkt vind je aan de Springweg tegenover Springhaver.

Hoe brengen jullie aankomend weekend door? Komen jullie langs bij Karels Winterfair voor wat warmte en een broodje worst? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Hier vind je meer informatie over Karels Winterfair en Knus Utrecht.

"Light your fire"
Vuurbak.

Laat een bericht achter