Yakiniku Kamado
EEN BIJZONDER VERHAAL
Het begon allemaal in de Japanse Edo-periode (1603-1867), het begin van een groot gastronomisch tijdperk. De samoerai en rijke kooplieden deden zich te goed aan een uitgebreid menu, waardoor restaurants behoefte hadden aan een groot fornuis. Dit was het begin van de Kamado. De Kamado speelde dan ook een sleutelrol in de ontwikkeling van de Japanse gastronomie. Pas na de tweede wereldoorlog werden Kamado's bekend in de Westerse wereld, nadat het Amerikaanse leger de Kamado barbecuetoestellen hadden opgemerkt bij het Japanse leger.
De Yakiniku Kamado. Smaakvol design en gemaakt van de beste industriële keramiek, afgebakken in hoogovens op 1200 °C, gecombineerd met RVS onderdelen. De RVS onderdelen zorgen voor een onderhoudsvrij toestel, die vaatwasser bestendig zijn. De Japanse grill-techniek gecombineerd met een Westerse eetcultuur heeft Yakiniku gebracht bij het ontwikkelen van de woodchipper, hierdoor kan men kruiden en rookhout tijdens de bereiding op een veilige wijze en perfect gedoseerd, toevoegen. Deze elementen maken dat je met de Yakiniku kamado, de perfecte kamado in huis haalt die je verder brengt! Beleef meer en ga grenzen over!
Iedereen is meestergriller met de YAKINIKU®
De Kamado van YAKINIKU® biedt de meest makkelijke manier van barbecuen en is het meest allround toestel wat er bestaat op houtskool. Je kunt van 30 °C koud roken tot aan 300 °C pizza’s bakken. Met de YAKINIKU® is iedereen een meestergriller!