Vuurbak is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd vanuit gevoel voor design, functionaliteit, kwaliteit en passie. Onze intentie bij Vuurbak is om je weer te laten genieten van de kracht van eenvoud om zo je creativiteit te prikkelen en je te  inspireren om samen te genieten van alles wat je maar kan verzinnen met en rond vuur en warmte. Vuurbak is de barbecue die je uitdaagt om terug te gaan naar, oer! 

Grillen, koken, roken, a la plancha op een rooster of uit de oven. Geniet van het maken en samen eten van je mooiste gerechten en geniet langer door het naadloos overgaan in een geweldig samenzijn bij het warme open vuur. Vuurbak is je basis grill waar je vanuit je creativiteit, alles mee kan. Met de extra opties transformeer je je Vuurbak in een handomdraai in vuurkorf, vuurschaal, buitenkeuken, pizzaoven, buitenkachel of een traditionele "open grill" barbecue. Met een werkblad naar keuze, maak je je Vuurbak- vuurplaats, helemaal compleet.

Geproduceerd in Nederland om decennia lang, onderhoudsvrij van te genieten. Krachtig zeer stabiel design, gemaakt van cortenstaal. De Vuurbak is er in meerdere formaten en je stookt Vuurbak op hout of op houtskool/briketten.

Samen rond Vuurbak. Een plek om samen het leven te vieren, te dromen, samen te genieten van warmte en het ritme van de schitterende vlammen. Vuurbak. De plek waar verhalen ontstaan.

"Light your fire"