Vuurbak. Webshop voor Grilling, cooking and chilling.  Samen buitengewoon genieten.

Ontstaan vanuit passie voor samen. Samenwerken, samen genieten en samen beleven. "Prepare to be amazed"

Vuurbak biedt je een complete selectie bijzondere producten. Van A via B (BQ) tot Z! Buitengewoon genieten!

Beleving staat centraal. Bij Vuurbak draait alles om warmte & vuur. Op Vuurbak.nl vindt je een unieke selectie producten die je keuken, koken en tuin beleving een enorme boost geven. 

Vuurbak. Home of "De Vuurbak"  of in het engels "the firebin"

Een indrukwekkende en misschien wel de meest complete buitenkeuken van dit moment. Geïnspireerd op het Zuid Amerikaanse buitenleven en de bijbehorende "churrasco" De van oorsprong Braziliaanse manier van grillen, vergelijkbaar met de Argentijnse ‘Asado’. Grote stukken vlees werden aan enorme spiesen, met de maat van zwaarden, langs een open vuur gegrild.  

De Vuurbak grill | buitenkeuken. One for all and all for one

  • Een vuurkorf
  • Een vuurschaal
  • Een buitenkeuken
  • Een grillplaat
  • Een BBQ
  • Een pizzaoven
  • Een buitenkachel 
  • Een werkblad naar keuze? 

Vuurbak voor belevingen die je bij blijven!

VUUR collectief: Samenwerken, samen genieten en samen delen
Vuurbak is "aansteker" van het VUUR collectief. Denk en doe mee als partner van het VUUR collectief. Steeds meer organisaties en ondernemers sluiten zich hierbij aan. Hier delen we kennis, kunde en dromen rond het kampvuur om vanuit het principe "samen is meer en leuker" nog meer voor onze doelgroep te kunnen betekenen. (we all benefit)
Vuurbaas
Thijs Staffhorst over Vuurbaas & Vuurbak

"Vuur is voor mij een eerste levensbehoefte in de keuken, natuurlijk vindt zowat iedere kerel het leuk om vuurtje te stoken maar nog leuker is het om erop te koken. Zodoende viel mijn oog al scrollend op Instagram op een foto van een stoere bak met vuur; De Vuurbak!"

Wat een gaaf apparaat, multifunctioneel door het ontwerp, stoer uiterlijk, groot en natuurlijk zelf door middel van houtvuur de hitte bepalen voor je bereiding.  Verder vindt je er gave items die je BBQ en grill beleving een boost geven. Neem bv de Brick van Römertopf. Inmiddels ben ik fan en deel ik mijn passie met mijn gasten door o.a het organiseren van Bricknic's Iedere keer weer een geweldige beleving!

Als BBQ-pitmaster werk ik professioneel met diverse BBQ’s zoals kamado’s en Afrikaanse Braai, als het maar op vuur gestookt is word ik er blij van. Beleving is een belangrijk onderdeel van onze vuurplaats, onze gasten staan er met de neus bovenop en mogen alles zien en doe eventueel ook actief mee. 

De Vuurbak is een heel mooie aanvulling op het assortiment natuurlijk omdat het koken op open vuur is maar met name door de veelzijdigheid en ondanks het no-nonsense hittebron; het vuur is, er ook met finesse op te koken door verschillende hitte zones te creëren onder de robuuste stalen plaat. Het verstelbare grill-rack geeft je de mogelijk rechtstreeks boven het vuur te roosteren en te garen en geeft je product die heerlijk vuursmaak mee van het hout.

Wanneer je wat langer met de Vuurbak werkt leer en ontdek je steeds nieuwe bereidingsmogelijkheden, hij houdt je culinair-scherp!

Voor mij is de Vuurbak een onmisbare tool binnen de vuurplaats geworden! Aldus: Thijs.  

Koken met Vuur

Harry Bos over Koken met Vuur & Vuurbak

De naam kokenmetvuur.nl is gekozen om niet verbonden te zijn aan één techniek zoals bijvoorbeeld roken en grillen. Recepten worden gemaakt met verschillende technieken zolang er maar vuur bij betrokken is! De Vuurbak is een Nederlands ontwikkeld en geproduceerd product. Sinds 2017 is de Vuurbak in productie genomen. Met de Vuurbak is open vuur als uitgangspunt genomen. Hierdoor ga je met de Vuurbak terug naar de basis van het barbecueën.

 

 

Vuurbak beleef je samen!
"Light your fire"

Jos Cremer