Retourneren | Herroepingsrecht

U heeft het recht als klant van Vuurbak om een aangekocht product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor annulering- retour. Dit mag zonder opgave van reden. Na deze melding heeft U nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt U gebruik van het herroepingsrecht dan betalen wij u het *orderbedrag binnen 14 dagen na de retour ontvangst, terug. Stuurt u de zending aub compleet in originele staat en goed verpakt in de originele verpakking, retour.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden

Als U een of meerdere artikelen uit de bestelling houdt (ook onderling overeengekomen gratis geleverde artikelen) dan krijgt U alleen de kosten van de daadwerkelijk geretourneerde items van de bestelling terug.

* De kosten voor het retour zenden en de kosten die wij maken bij Paypal betalingen, (3.4 % van het orderbedrag) mogen wij aan u doorberekenen. 

Herroepingsrecht (retourneren) is niet van toepassing op producten die wij voor U hebben gepersonaliseerd  en voor voedsel, zout, kruiden, rubs, sauzen, azijn, olie etc.


Retourneren meld je aan via:

https://vuurbak.shipping-portal.com/returns/