Vuurbak Introduceert Feuerhand

Sidekick Feuerhand original (german made) kwaliteit sedert 1893.

Geheel vanuit de filosofie van Vuurbak, creative outdoor cooking. Samen delen, samen genieten van de mooiste verhalen en gerechten van je Vuurbak! Met de producten van Vuurbak en de speciaal geselecteerde sidekicks, neem je het outdoor kampvuur-grillen gevoel veilig mee naar huis en kun je alles wat je "binnen" kan bereiden, ook buiten maken.

Kies voor Vuurbak en Vuurbak sidekicks voor exclusief genieten. Deze week presenteren wij Feuerhand “Aladin en de wonderlamp” uit Duitsland.

Nu online verkrijgbaar bij Vuurbak. De oorsprong van de Feuerhand-lantaarn ligt in Ertsgebergte (Saksen). Daar exploiteerde Hermann Nier vanaf 1870 een loodgieters-werkplaats. Onder invloed van de industriële revolutie zijn de broers Hermann en Ernst Nierin 1893 een fabriek voor stormlantaarns gestart. Feuerhand original. Vanaf 2019 Vuurbak sidekick.

De Feuerhand stormlantaarn (olielamp) is de klassieker onder de petroleum-olie lampen. De enige echte zwaar verzinkte en roestvrijstalen stormlantaarn, die gegarandeerd lang meegaat en stabiel, zonder roet en niet flakkerend verlicht. Je ziet en ervaart het kwaliteitsverschil tussen de Feuerhand imitaties en de Feuerhand originals. De Feuerhand stormlamp is een Duits kwaliteitsproduct sinds 1893 en wordt nog altijd volledig in Duitsland gefabriceerd. Voor binnen, voor buiten, voor de gezelligheid of als noodverlichting! Prachtig, helder en gezellig licht zonder te flakkeren! Deze lampen zijn stabiel, duurzaam, mooi verzinkt en hebben hittebestendig en breuk vast glas (brandt 20 uur op een volle tank). De lampen zijn er in vele actuele en schitterende kleuren en zijn perfect geschikt voor je perfecte Vuurbak beleving “All night long” genieten.


LET OP! Gebruik de lamp alleen met petroleum of zuivere paraffine, zo heeft u het mooiste en het milieuvriendelijkste resultaat! Zuivere paraffine is lampenolie zonder enige toevoegingen.

Bekijk hier het gehele assortiment van Feuerhand.

"Light your perfect fire"
Feuerhand & Vuurbak


Laat een bericht achter

Alle berichten worden bekeken voor dat ze geplaatst worden